Exekutor Mgr. Pavla Fučíková Potřebujete-li exekutora zkuste Exekutorský úřad Ostrava, který zajišťuje exekuce a exekutorskou činnost nejen ve městě Ostrava. Zde najdete vše co potřebujete vědět o exekuci. Exekuce Ostrava je zde pro Vás. exekuce, prodej nemovitostí, dražby nemovitostí Exekuce Ostrava. Pořebujeteli exekutora nebo nějakou radu ohledně exekuce, obraťte se na Exekutorský úřad Ostrava, máme dloholeté zkušenosti a mnoho spokojených klientů.

ČR Mgr. Pavla Fučíková
Exekutorský úřad Ostrava


Exekutorský úřad Ostrava


odběr novinek e-mailem

Obchrana osobních údajů podle GDPR


  1. Exekutorský úřad Ostrava - Mgr. Pavla Fučíková zpracovává Vaše osobní údaje, nutné pro řádný výkon své činnosti (dále také jako „Osobní údaje“).
  2. Vaše Osobní údaje společnost Exekutorský úřad Ostrava - Mgr. Pavla Fučíková zpracovává pouze pro níže uvedené účely a na základě uvedených právních základů:
  3. Osobní údaje budou společností Exekutorský úřad Ostrava - Mgr. Pavla Fučíková poskytnuty těmto třetím osobám:
  4. Osobní údaje nebudou poskytnuty třetím osobám ze zemí mimo EU a EHP.
  5. Osobní údaje budou společností Exekutorský úřad Ostrava - Mgr. Pavla Fučíková zpracovávány po dobu trvání Smlouvy, nebo po dobu nezbytnou k plnění archivačních povinností společnosti Exekutorský úřad Ostrava - Mgr. Pavla Fučíková, podle platných právních předpisů nejdéle však 10 let od jejího ukončení. Informace uchovávané na základě uděleného souhlasu budou zpracovávány po dobu 3 let od udělení souhlasu.
  6. V souladu s předpisy pro ochranu osobních údajů máte tato práva:
  7. Veškerá svá práva, stanovená předchozím odstavcem, můžete uplatnit u společnosti Exekutorský úřad Ostrava - Mgr. Pavla Fučíková buďto písemnou formou doporučeným dopisem, zaslaným na adresu jeho sídla, či elektronickou formou na e-mailové adrese drazby@exekuce-ova.cz.
  8. Dále máte právo podat stížnost proti zpracování Osobních údajů u Úřadu pro ochranu osobních údajů na adrese: www.uoou.cz.
  9. Poskytnutí osobních údajů za účelem uzavření smlouvy je požadováno z důvodu, že jsou nezbytné pro plnění závazků ze smlouvy, případně jejich poskytnutí vyžaduje zákon. Důsledkem neposkytnutí údajů může být neuzavření smlouvy.
  10. Na základě zpracovávaných Osobních údajů nedochází k automatizovanému rozhodování, ani k profilování.
  11. V případě, že bude společnost Exekutorský úřad Ostrava - Mgr. Pavla Fučíková chtít užívat osobní údaje k jinému účelu, než který je stanoven v této informační doložce, neprodleně vám poskytne informaci o tomto jiném účelu a další informace uvedené v této doložce.

Cookies

Tyto webové stránky ukládají v souladu se zákony na vaše zařízení soubory, obecně nazývané cookies.

Co jsou cookies?

Cookies jsou malé datové soubory, díky kterým si navštívené webové stránky stránky pamatují vaše úkony a nastavení, které jste na nich provedli, takže tyto údaje nemusíte zadávat opakovaně. Cookies nepředstavují nebezpečí, mají však význam pro ochranu soukromí. Cookies nelze použít pro zjištění totožnosti návštěvníků stránek ani ke zneužití přihlašovacích údajů.

Jaké cookies používáme?

Souhlas s ukládáním cookies

Většina prohlížečů cookies automaticky akceptuje, pokud není prohlížeč nastaven jinak. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies.

Jak zamezit ukládání cookies?

Použití cookies můžete omezit nebo zablokovat v nastavení svého webového prohlížeče.


Úvod Kontakt Úřední deska Dražby Katalog nemovitostí Ke stažení Zajímavé odkazy Obchrana os. údajů GDPR


 
 

UZAVŘENÍ ÚŘADU: Ve dnech 20.12.2018 až 04.01.2019 bude exekutorský úřad pro veřejnost uzavřen, a to včetně podatelny úřadu.

Po dobu uzavření úřadu nebudou přijímány splátky ani podání účastníků. Splátky uhraďte na pokladně úřadu nejpozději dne 19.12.2018, příp. využijte další možnosti úhrady. Listinná podání v době uzavření úřadu doručte prostřednictvím České pošty, s.p. Exekutorský úřad bude pro veřejnost opět otevřen dne 07.01.2019.

Za pochopení děkujeme.
Mgr. Pavla Fučíková, soudní exekutorka